Fietsvakantie

Wat is er mooier dan je hobby in alle jaargetijden te kunnen beoefenen. Fietsers weten dat in Nederland het “buiten” fietsen vanaf oktober tot en met maart soms meer doorzettingsvermogen vereist dan je zou willen. In Andalucía zijn de temperaturen overdag van dien aard dat fietsen altijd mogelijk is: 300 dagen per jaar droog, vorst overdag komt niet voor. En in december zijn temperaturen van rond de 18 a 20 graden overdag niet ongewoon.

Bovendien is de omgeving fantastisch, zowel op de weg als op de MTB. De wegen zijn uitstekend en er is voor elk wat wils. Niet echt geoefend, maar gewoon genieten van de natuur op de fiets? Dat kan, er zijn voldoende routes die qua lengte en zwaarte goed te behappen zijn voor de liefhebber van een dagje fietsen. Overigens kan ook de “diehard” hier goed terecht. In dit gebied bereiden diverse profploegen zich voor op het nieuwe seizoen. Alles is dus mogelijk en voor elk niveau.

We beschikken zowel over mooie routes op de weg als uitdagende mountainbike routes. De lengte van de wegroutes variëren van 38 tot 150 kilometer met naar keuze meer of minder klimwerk. Mountainbike routes zijn er variërend van 10 tot 80 kilometer, zowel eenvoudig als technisch, zowel wat vlakker als behoorlijk omhoog.

U logeert in Casa El Naranjo (www.casaelnaranjo.nl) . De accommodatie is op basis van een 2 persoonskamers (1 week) met half pension. Dat betekent een goed ontbijt en een 3 gangen diner, vanzelfsprekend qua koolhydraatinname volledig afgestemd op de activiteiten op de fiets. Bij het ontbijt staat de sportdrank voor uw bidons klaar.

Gedurende 5 dagen rijdt er Nederlandstalige begeleiding mee voor optimaal fietsplezier. Geen stress over de juiste afslag, de mooiste plekjes en goede cafés onderweg. Naast de begeleiding op de fiets, rijdt er op dagen dat een moeilijker route wordt gereden (ter inschatting van de begeleiding, maar in overleg met de deelnemers) een bezemwagen mee.  Slechts de benzinekosten worden hiervoor extra in rekening gebracht en gedeeld door alle deelnemers.

U heeft, ook als u zou besluiten een dag zelf uw programma te bepalen,  ruime keuze uit routes met Álora – Las Mellizas als vertrekpunt. Of u laat u per auto worden afzetten in elke richting tot op 30 km afstand van Casa El Naranjo. Voor de transfers naar die punten rekenen we een kilometervergoeding. Mocht het door pech of ongeval nodig zijn dan zorgen wij dat u veilig bij Casa El Naranjo terugkomt.

Welke keuze u ook maakt, u kunt altijd genieten van adembenemende uitzichten te midden van ongerepte natuur, kortom een fietsvakantie die u nooit zult vergeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: