Fietsverhuur

CCA verhuurt zowel zeer kwalitatief hoogwaardige racefietsen als mountainbikes. De racefietsen zijn van de merken Wilier en Stevens en zijn afgemonteerd met de triple Shimano 105 groep. Natuurlijk door onze eigen werkplaats onderhouden en nu nog splinternieuw, straks perfect onderhouden.

Bijzondere aandacht verdienen de mountainbikes die we verhuren van het merk Santos. Dit zijn mountainbikes met speciaal door Santos ontworpen geometrie. Maar ook met een zeer bijzonder systeem van schakelen: geen derailleurs meer, maar een naaf in het achterwiel. Met hetzelfde bereik, maar in alle opzichten veel gebruiks- en onderhoudsvriendelijker. Zowel de Wilier racefietsen als de Santos MTB’s zijn bij ons te koop.

Het is mogelijk de fiets(en) per dagdeel, dag of meerdere dagen te huren. Reservering van een fiets is mogelijk vanaf maximaal 1 week vóór de datum van huur, tenzij u een fietsarrangement heeft geboekt bij Casa El Naranjo.

Wanneer u de fiets bezorgd wilt hebben op de locatie waar u verblijft, dan kan dat ook. Wij vragen daar wel een vergoeding voor, afhankelijk van de afstand waarop uw verblijfsadres zich van Casa El Naranjo/CCA bevindt. We verhuren ook de helmen, die u verplicht bent te dragen in Spanje. Als u zelf SPD schoenen bij u heeft is dat mooi, dan kunt u de klikzijde van de pedalen gebruiken. Zo niet geen punt; de andere pedaalzijde kunt u met “gewone” schoenen gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: